Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

info@all4home.theme

+(1) 212-556-3622

zakaj feelink

FeelinK podjetje za notranji dizajn in dekor, je podjetje, ki med drugim nudi celovite rešitve za notranje prostore, vse od idejne zasnove, načrta prostora, dobave ter montaže pohištva vse do zaključnih del.

Strmi k funkcionalnim, lepim interierom, k kvalitetni izvedbi vseh projektov, prilagodljivosti in fleksibilnosti, ter k konstantni komunikaciji s svojimi strankami.

Z veseljem se loti prenove, ureditve ali dekoracije prav vseh prostorov, naj bo to dom, pisarna, poslovni prostor, salon, izložba…

Pričara vam ambient kot z naslovnice, naj gre za prireditev, poroko, rojstni dan ali baby shower. Zelo dobro se zaveda svoje naloge, da ustvari toplo, dovršeno ter čudovito dekoracijo.

Odlično se znajde tudi na ostalih področjih, v grafičnem oblikovanju, spletnem oblikovanju in oglaševanju, kreativnem svetovanju,…

Prednost podjetja je v unikatni kreativnosti, prilagodljivosti željam in potrebam strank, ki temelji na poznavanju trendov, poznavanju materialov in izdelkov ter upoštevanju finančnih sposobnosti strank.

Vse storitve opravi kakovostno, na visokem nivoju, v dogovorjenem časovnem okviru.

Poslanstvo podjetja je ljudem, ki imajo radi estetiko in lep interier omogočiti, da se v prostoru v katerem se nahajajo počutijo prijetno, navdihnjeno in prefinjeno.