Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

info@all4home.theme

+(1) 212-556-3622

Blog

HomePrispevkiSPOZNAJ 7 NAJBOLJ VROČIH DIZAJN TRENDOV TA HIP!

SPOZNAJ 7 NAJBOLJ VROČIH DIZAJN TRENDOV TA HIP!

Ženstveni toni

Barve, ki se bodo še naprej pojavljale v letu 2019, so odtenki rdečkaste, umazano rožnate, bronaste ter zlate. Nežne cvetlice in ženstveni odtenki na stenah ali blagu razbijejo nevtralnost in monotonost, ter v hipu dolgočasno, utrujeno sobo osvežijo in posodobijo. Ženstveni toni, z roza na čelu veljajo vse bolj za nevtralno izbiro in ne več za izključno žensko, kot pred leti.

Tkanine in tapete s cvetličnim vzorcem

Tradicionalna lepota cvetličnih vzorcev in narave, bo sigurno zelo pogosto videna in opažena v tem letu. Zaradi pestre izbire vzorcev, lahko ta trend uporabimo v različnih slogih in ambientih. V kombinaciji s svetlo izbiro dekorja deluje dozirano vpadljivo, v prostor vnese naravo, romantiko in življenje.

Postelja z baldahinom

V negotovih časih ljudje želimo prostore, ki prinašajo občutek udobja in varnosti. Postelja z baldahinom je odlična izbira, saj zagotavlja prav takšen občutek. Bližje varnosti in udobja se ne moremo približati z nobenim drugim kosom pohištva.

Črna kuhinja

Temne kuhinje so postale velik trend. Pogosto jih lahko zasledimo v kombinacijah z zlato ali kakšno drugo vpadljivo kombinacijo, ki razbije monotonost črne. Črna barva omogoča zlatim detajlom, da še močneje zasijejo. Nikar pa ne pozabimo na veliko zelenja, ki bo prostor lepo povezal in ga oživel.

Vpadljiv strop

Novost, ki smo jo lahko že opazili v preteklem letu, a se pri nas še ni prijela, je okrasitev stropa. Lahko ga oblečemo s tapeto, ga prebarvamo, obrobimo, okrasimo z motivi,… Sigurno je ta trend še vedno za tiste, ki si dovolijo biti drzni in se ne bojijo novosti.