Pro inimicus sapientem an, ad cibo velit mollis mei, ne vim adhuc gubergren. Vis no intellegebat voluptatibus, vim an partem admodum copiosae.
Instagram

620 Eighth Avenue, New York, 10018.

info@all4home.theme

+(1) 212-556-3622

Blog

HomePrispevki4 DIZAJN TRENDI, KATERIH ČASI SO MIMO!

4 DIZAJN TRENDI, KATERIH ČASI SO MIMO!

Rosegold

Roza zlata je presegla svoj čas. V trendu je že nekaj let in skrajni čas je, da jo upokojimo. Leto 2019 je odličen čas za to! Čeprav se ji njeni strastni ljubitelji še niso pripravljeni odreči, sem prepričana, da jo bomo videvali vse manj in manj.. Roza zlata predstavlja poseben videz, ki je pred leti naredil pravi bum, sedaj pa ga imamo preprosto čez glavo.

Sukulentne

Sukulentne so bile v letu 2018 ogromen trend. Preplavile so dobesedno cel svet! Vpliv in videz rastlin v domu je zelo naraven in zemeljski, nekako prijetno surov. Ker pa imamo na voljo še veliko drugih lepih in brezčasnih možnosti, je čas da sukulente pustimo v letu 2018. Tako kot roza zlata so tudi sukulente očarale, sedaj pa so preprosto zastarale.

Lakirano pohištvo

Vse kar se sije, ni nujno lepo. Malo iskrice v sobi je vizualno prijetno, toda preveč poliran kos pohištva je lahko za oči hitro prenaporen in banalen. Žar v sobo raje vnesimo z dodatki. Izberimo takšne dodatke, ki bodo sobo povezali in jo s svojim leskom povzdignili na višjo raven. Lahko izberemo vaze, okvirje, razne napise, figurice,..

Bakreno pohištvo

Baker je veljal za bleščečega ter zabavenega zadnjih nekaj let, sedaj pa je že pred vrati, pripravljen na odhod in že daje prostor bolj naravnim, črnim metalom. Črnih dodatkov in zaključkov lahko v tekočem letu pričakujemo veliko.